VOZAČ BEZ DOZVOLE DIVLJAČKI SE ZAKUCAO U ŠABANA: Ovo je zvaničan izvještaj njemačke policije! Šaulić sjedio na mjestu suvozača!

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je poslije teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj.

Zvijezda narodne muzike u kolima je bio sa vozačem i kumom, a nesreća se dogodila u okolini Bilefelda u kojem je pjevao.

Njemačka policija objavila je zvanični izvještaj teške saobraćajne nesreće.

“U nedjelju ujutro, u 06.50, na putu BAB A2, u smijeru Dortmunda, u području gradilišta neposredno prije čvorišta Gutersloh, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su prvobitno registrovane tri teško povrijeđene osobe i jedna lakše.

(VIDEO) Pogledajte video sa mjesta nesreće

Automobil “mazda 6”, kojim je upravljao tridesetčetvorogodišnji Gutersloher, udario je u vozilo “seat ibica”. Vozila su skliznula i zabila se u prepreke. Sva tri putnika u “seat ibici” ozbiljno su povrijeđena, a 34-godišnji Gutersloher prošao je sa lakšim povredama, prenosi Kurir.

O povrijeđenima su se odmah pobrinule ekipe hitne pomoći, koje su ih prevezle u najbliže bolnice. Suvozać “seata” podlegao je povredama tokom jutra u bolnici.

Istraga je pokazala da je Gutersloher (34) vozio u alkoholisanom stanju i bez dozvole”, piše u zvaničnom izvještaju njemačke policije.

Svijet je ostao bez kralja narodne muzike. Šaban Šaulić je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj, koju je doživio poslije nastupa u Bilefeldu u klubu Farinda. On je nastupao sa koleginicom Teom Tairović, a nakon toga doživio je tešku saobraćajnu nesreću poslije koje je preminuo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79