Vozač Golfa poginuo u Sarajevu nakon što je udario u betonski zid

Jučer se u 19,54 sati, na kolovozu ulice Kurta Schorka, općina Novi Grad Sarajevo, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je poginula jedna osoba.

Tom prilikom došlo je do skretanja u desnu stranu, a potom slijetanja van kolovoza i udara u betonski zid putničkog motornog vozila marke “VW Golf 4”, reg. oznaka J16-E-654, kojim je upravljao vozač S.A., rođen 1958.godine, nastanjen u Sarajevu.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi na licu mjesta smrtno je stradao vozač S.A., što je konstatovano od strane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo.

Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prosekturu Bare, gdje će po palogu tužioca biti izvršena obdukcija. Uviđaj na licu mjesta obavili su dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke. 

Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva, nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79