Vozač kamiona ovom neslanom šalom zapečatio karijeru profesionalnog vozača

Giurgiu-Ruse izuzetno je popularan granični prijelaz između Rumunjske i Bugarske. Tamo je, u noći s petka na subotu, 50-godišnji bugarski vozač kamiona čekao da uđe u svoju zemlju.

Zaustavljanje u redu očito je loše utjecalo na njega, što je dovelo do krajnje dosade ili ogorčenosti. U jednom trenutku čovjek je donio odluku koja bi ga mogla skupo koštati.
Pedesetogodišnjak je nazvao 112 i obavijestio rumunjske službe o eksplozivu koji je navodno podmetnut na carinskom terminalu u Giurgiuu. Kao odgovor, Rumunji su odmah pozvali specijalne policijske jedinice, blokirali prolaz u oba smjera i započeli pretragu terminala, istražujući oko dva sata. U međuvremenu su utvrđeni identitet i mjesto pozivatelja kako bi se obavio razgovor u vezi s izvještajem.

Tada se ispostavilo da je prijavu podnio jedan od vozača kamiona koji je čekao u redu. Vozač je pronađen i priznao je krivnju zbog lažne prijave. Tako je ponovno uspostavljen promet preko granice, a Bugarin je odmah uhićen i optužen.

Danas je poznato da je dobio novčanu kaznu od 825 eura. Uz to, odmah je protjeran iz Rumunjske i zabranjen mu je ponovni ulazak u zemlju čak 15 godina. S obzirom na položaj Rumunjske u odnosu na Bugarsku, profesionalni vozač može očekivati ozbiljan problem prenosi Kam-bus.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79