Vozač koji je našao dijete u busu u šoku, takvo nešto mu se nije desilo za 25 godina karijere

On je rekao da je oko 15 sati završio vožnju i prilikom pregleda vozila na okretnici vidio napušteno dijete kako spava u autobusu.

– Primijetio sam dijete koje spava, okretao sam se da vidim da li mu je majka tu, nikog nije bilo, alarmirao sam policiju i čekali smo dalju proceduru – objašnjava vozač.

Kako otkriva, došla je Hitna pomoć, dete je zdravo, pravo, nije zapušteno, samo je ostavljeno, “ko zna zbog čega”, piše Telegraf.

Policija pronašla roditelje dječaka: Pijana majka ostavila dijete (4) u autobusu, pa policiji prijavila nestanak

– Probali smo, mali je dječak, nema više od tri godine. Dali smo mu sok, rekao je da mu se majka zove Marina, a otac Ivan, ali ne znamo prezime – dodaje.

On je za RTS istakao da su ga naredne službe podstakle da se sjeti gdje živi.

– Ako se ne sjeti, koliko sam razumio, moraju da ga odvezu u Tiršovu – kaže Vladimir.

Vozač je objasnio da je sreća da je dijete bar zaspalo u vozilu, gdje radi klima.

– Njih troje je izašlo na tom posljednjem stajalištu. Jedan čovjek je bio tu sa sinom, zaprepastio se, pitao me je čije je dijete. Odgovorio sam mu da upravo i ja to gledam – ističe.

Milovanov je napomenuo da u vozilu postoji video nadzor na osnovu kog će služba GSP da vidi sa kim je i gdje dječak ušao.

Dijete je preuzela socijalna služba.

Vozač je otkrio da ovaj posao radi već 25 godina, ali da mu se ništa slično do sada nije desilo.

– Nije naivno, kao roditelju to mi je strašno – zaključio je Milovanov.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79