Vozač Mercedesa poginuo u sudaru s kombijem

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko 7,45 sati, dogodila na magistralnom putu Bijeljina – Tuzla, u naselju Hase, udaljenom oko četiri kilometra od Bijeljine, poginula je jedna muška osoba, a dvije su povrijeđene, saopšteno je iz Policijske uparve Bijeljina.

U nesreći su učestvovali putnički automobil marke Mercedes, kojim je upravljao V.M. iz Bijeljine i kombi vozilo Transporter.

Vozač Mercedesa V.M. od zadobivenih povreda smrtno je nastradao na licu mjesta.

U teškoj saobraćajnoj nesreći poginuo vozač “mercedesa”

Kombi vozilom upravljao je R.M. iz Bijeljine i on je zadobio tjelesne povrede, kao i suvozač u kombiju. Njima je ukazana medicinska pomoć u bijeljinskom Medicinskom centru. O stepenu njihovih povreda ljerkari se nisu izjasnili. Saobraćaj na ovom dijelu puta je usporen.

Policija vrši uviđaj kako bi utvrdili uzroke koji su doveli do ove teške saobraćajne nesreće. Na lice mjesta izašao je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. .

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79