Vozač poginuo u prevrtanju traktora

Miodrag Crnadak (54) iz Drugovića kod Laktaša poginuo je, a njegova supruga Nena Crnadak (42) teško je povrijeđena u prevratanju traktora Zetor 6211.

U Okružnom javnom tužilaštvu u Banjoj Luci navode da se nesreća dogodila juče oko 13.50 časova u dvorištu njihove porodične kuće u Drugovićima.

– Došlo je do prevrtanja traktora kojim je upravljao Miodrag Crnadak koji je tom prilikom nastradao, dok je povrede zadobila saputnik na traktoru Nena Crnadak koja je prevezena u UKC RS na dalje liječenje – rekla je portparol OJT Banja Luka Maja Đaković Vidović.

Ona kaže da je uviđaj na mjestu nesreće izvršio dežurni tužilac Radenko Janković zajedno s policijskim službenicima i ljekarom mrtvozornikom, a da se uzrok i detalji nesreće još istražuju.

– Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na tvrđivanju svih okolnosti nezgode, a naložena je i obdukcija – ističe Đaković Vidović za Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79