Vozač sletio u more, vlasnik Barke pomogao unesrećenom: “Niko nije želio skočiti u more, srećom da nije bila velika plima…”

Na Obali kneza Trpimira jutros je oko 11 sati došlo do prometne nesreće.

Naime, 43-godišnji vozač, iz još nepoznatih razloga, Fiat puntom zadarskih registraskih oznaka, sletio je u more pokraj kafića Barka.

Kako doznajemo iz PU zadarske, na terenu se nalaze djelatnici Hitne pomoći, piše Antenazadar.

A prvu pomoć unesrećenom pružio je vlasnik Barke, Marko Kasap.

Kada je vidio da je sletio na krov, nije dvojio ni trenutka i skočio je u more.

– Moji dečki su mi dali kamen i odmah sam razbio staklo. Voda je počela brzo navirati, vidio sam patike, uspaničio sam se misleći da je dijete unutra. Vozač je bio u šoku, da se odmah nije reagiralo, a nitko od prolaznika se nije trgnuo uskočiti u pomoć, garantirano bi se utopio. Na svu sreću, plima nije bila velika pa sam ga uspio izvući, kaže potreseni Kasap koji još jednom apelira na nadležne u vezi ove prometnice.

– Ovo je crna točka u našem gradu. Ljudi ovdje jure automobilima, svako malo imamo neku nesreću. Mislim da je krajnje vrijeme da se postave ležeći policajci. Već smo pisali peticije i nitko nije poduzeo ništa.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79