(FOTO) Vozači NATJERALI nadležne da reaguju: Nova naplatna kućica PROKIŠNJAVALA, pa završila pod ceradom

Kiša koja je padala tokom vikenda nije bila jedina stvar zbog koje su vozači na autoputu u Mahovljanima pažljivo gledali oko sebe, ali i u nevjerici. Više od nevremena, njihovu pažnju privlačio je nesvakidašnji prizor naplatne kućice koja je tek nedavno postavljena na ovoj petlji, a koja je bila prekrivena ceradom.

Radnici koji su, očigledno, tokom vikenda morali na brzinu da nađu rješenje za kućicu koja je prokišnjavala, bili su i domišljati, pa su kao tegove koji su držali ceradu i štitili da je ne odnese vjetar, stavili flaše sa vodom, što je posebno zabavljalo vozače koji su tu prolazili.

Oni koji su vidjeli i fotografisali ovaj prizor kažu i da je ova situacija djelimično bila smiješna, ali je ujedno i zbunjivala vozače, jer nisu bili sigurni da li kućica u takvom stanju zapravo radi i da li treba da stanu kod nje.

Cerada je već danas uklonjena, u što se uvjerila i ekipa Srpskainfo, a kako nezvanično saznajemo u “Autoputevima RS”, ekipe su jutros odmah upućene da srede stanje na kućici.

Inače, ovo naplatno mjesto na petlji u Mahovljanima je privremeno i trebalo bi da bude u funkciji samo nekoliko mjeseci, do zatvaranja sistema naplate putarine na autoputu Gradiška-Banjaluka.

 

Crna hronika / Foto RAS Srbija

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79