Vozačica je u rutinskoj kontroli napuhala čak 3,77 promila a bilo je tek podne

Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška zaustavili su prilikom redovitog nadzora saobraćaja u subotu, 17. jula u 12.10 sati u Potočnoj ulici u Novoj Gradiški osobni automobil kojim je upravljala 53-godišnjakinja. Utvrđeno je da je vozačica pod utjecajem alkohola.

Kako se navodi u priopćenju Policijske uprave brodsko-posavske, alkotestom je u organizmu vozačice očitana koncentracija alkohola u iznosu od čak 3,77 promila. Alkoholizirana 53-godišnjakinja odmah je isključena iz prometa i zadržana u prostorijama policije do otrježnjenja.

Prethodno su je pregledali liječnici te konstatirali da je sposobna za zadržavanje i daljnji postupak u policiji. Policijski službenici protiv 53-godišnjakinje podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu, Stalna služba u Novoj Gradiški.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79