Vozeći pijan automobil udario dvije djevojke u Doboju

U Doboju je priveden vozač, inicijala M.N., koji je u alkoholisanom stanju prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj su povrijeđena dva pješaka. Sve se dogodilo sinoć oko 23.30 sati, saopćeno je iz Policijske uprave Doboj.

-Vozač M.N. s područja grada Doboja, koji je upravljao putničkim automobilom marke ‘fiat’ udario je u dvije djevojke, čiji su inicijali A.D. i A.M. iz Doboja – navodi se u saopćenju.

Povrijeđene su vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Doboj prevezene u dobojsku bolnicu gdje su se ljekari izjasnili da A.D. zadobila teške tjelesne povrede i zadržana je na liječenju, dok je A.M. lakše povijeđena. Izvršenim alkotestiranjem kod vozača putničkog automobila je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 1,84 g/kg.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79