Vozila ga njegova kći: Poginuo je u autu ispred kućnog praga…

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu provodi istragu protiv 62-godišnjakinje, državljanke Slovenije zbog izazivanja prometne nesreće u Podbrestu kojoj je poginuo njezin otac
Odvjetništvo sumnjiči ženu (62) da je 9. kolovoza ove godine u Podbrestu, autom skretala ulijevo u dvorište kuće i oduzela prednost 22-godišnjem vozaču automobila koji je naišao iz suprotnog smjera.

U sudaru je auto okrivljenice odbačen izvan kolnika i udario u ogradu kuće. Suputnik u njenom automobilu zadobio je pritom niz teških ozljeda od kojih je preminuo na mjestu nesreće. Riječ je o ocu okrivljenice, Marijanu Svalini (85) s kojim se vraćala kući iz čakovečke bolnice.

 Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Okrivljenica inače živi u Sloveniji, a povremeno je dolazila brinuti o ocu koji je živio sam u Podbrestu.

Smrt 85-godišnjaka je tada potresla cijelo selo, jer je nastradao pred svojom kućom, a sahranjen na groblju svega nekoliko desetaka metara od mjesta nesreće i kućnog praga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79