Vozila u kontra smjeru, htjela pregaziti policajca, on pucao u gume

Utvrđeno je da je riječ o 62-godišnjoj njemačkoj državljanki koju su policijski službenici priveli uz upotrebu sredstava prisile, nakon čega je smještena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu

Njemačka državljanka na istarskom je ipsilonu u noći s utorka na srijedu vozila Mercedes u suprotnome smjeru, a zatim je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policajca te je završila na psihijatriji, izvijestila je istarska policija u srijedu poslijepodne, prenosi Hina.

Policija je u utorak u 22,20 sati primila dojavu da se Mercedes austrijskih registarskih oznaka kreće u suprotnome smjeru na dionici istarskog ipsilona Medaki – Baderna u smjeru Umaga. Budući da je prijetila opasnost da će vožnjom u suprotnome smjeru ugroziti druge sudionike u prometu, istarski ipsilon zatvoren je za promet, a policijski službenici odmah su krenuli u potjeru.

Nakon što je stigla na naplatnu postaju Umag, vozačica je Mercedesom najprije udarila u automobil koji je stajao u koloni te u policijsko vozilo, a zatim je naglo krenula prema policijskom službeniku pokušavajući ga pregaziti. Policajac je bio prisiljen uporabiti vatreno oružje te ispaliti hice u gume automobila. Bez obzira na to, Mercedes se nastavio kretati velikom brzinom, ponovno suprotnim smjerom, ovaj put u smjeru Pule, zbog čega su policijski službenici nastavili potjeru. Nakon odmorišta Bala, policijski službenici sustigli su automobil, a vozačica je udarila u stražnji dio policijskog vozila i zaustavila se.

Utvrđeno je da je riječ o 62-godišnjoj njemačkoj državljanki koju su policijski službenici priveli uz upotrebu sredstava prisile, nakon čega je smještena u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.

Nitko nije ozlijeđen, na mjestu događaja obavljen je očevid, a nad njemačkom državljankom provest će se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je obijesnom vožnjom dovela u opasnost druge sudionike u prometu, da je oštetila tri vozila i pokušala pregaziti policijskog službenika prenosi 24Sata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79