Vozio 170 km/h: Ovo je vozač BMW-a koji se zakucao u automobil u kojem je poginulo četvoro mladih

Nikola M. (27) lišen je slobode zbog sumnje da je jedan sat poslije ponoći izazvao saobraćajnu nesreću na Ibarskoj magistrali u kojoj su život, na licu mjesta, izgubile četiri osobe, dok su četiri teško povrijeđene. Kako “Blic” nezvanično saznaje, on se zakucao u drugi automobil vozeći oko 170 na sat.

Do saobraćajne nesreće koja se dogodila oko sat poslije ponoći došlo je kada se u automobil “Dacia”, koja se kretala iz pravca Bogovađe i uključivala na Ibarsku magistralu kod Županjca, zakucao BMW kojim je upravljao Nikola M.

Kako pričaju svjedoci jezivog udesa, BMW se kretao velikom brzinom, zakucao se u “Daciju” i, koliko je jak udarac bio jasno svjedoči i činjenica da je automobil gurao gotovo 70 metara! “Dacia” je nakon toga završila u livadi.

Automobil je smrskan do neprepoznatljivosti.

Čak sedam ekipa vatrogasaca sjeklo je vozila kako bi iz njih izvadili poginule i povređene.

Kako nezvanično saznajemo, Nikola M. je od ranije poznat po brzoj vožnji.

U trenutku udesa sa njim u automobilu bila je i studentkinja Katarina Ivanković (20), koja je poginula na licu mjesta, dok je na suvozačevom sjedištu bila njena sestra, inače Nikolina djevojka.

Mještani koji su odmah po sudaru odjurili na lice mjesta ispričali su za “Blic” da je automobil bio potpuno smrskan, da su povrijeđeni zapomagali i vrištali na sav glas.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79