Vozio bez dozvole i registracije, sudario se s autom i poginuo (29)

Motociklist je umro na mjestu nesreće zbog siline udara i zadobivenih ozljeda. Tri osobe iz Suzukija su lakše ozlijeđene, a jedna teže te je prevezena u KBC Firule u Splitu gdje je zadržana na promatranju

U kobnoj prometnoj nesreći u petak oko 10:30 na državnoj cesti D-8 nedaleko od Podorljaka poginuo je 29-godišnji motociklist.

29-godišnjak nije imamo kategoriju ‘A’ za upravljanjem motocikala, a vozio je neregistrirani motor marke Honda

Promet je na tom dijelu ceste reguliran privremenom prometnom signalizacijom i ograničenjem od 30 kilometara na sat.

– U desnom zavoju brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste, preglednosti te gustoći prometa kojom prilikom prelazi u traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera i udara u osobni automobil Suzuki koji je dolazio iz suprotnog smjera i kojim je upravljao 44-godišnjak – javili su iz policije.

Motociklist je umro na mjestu nesreće zbog siline udara i zadobivenih ozljeda. Tri osobe iz Suzukija su lakše ozlijeđene, a jedna teže te je prevezena u KBC Firule u Splitu gdje je zadržana na promatranju.

O prometnoj nesreći će Posebnim izvješćem biti obaviješteno Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku piše 24sata

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79