“VOZIO JE SKUPA KOLA, NISMO ZNALI ČIME SE BAVI”: Komšije o mladiću koji je BRUTALNO LIKVIDIRAN u podzemnoj garaži

Bojan Mirković (34) likvidiran je juče u podzemnoj garaži u naselju Belivil, ispod zgrade u kojoj stanuje, a kako su ispričale njegove komšije niko nije ni pomišaljao da je upleten u bilo kakav kriminalni milje.

“Bio je miran i tih mladić”
Kako su navele njegove komšije iz poznatog beogradskog naselja, Mirković je bio miran i tih mladić koji se nije previše isticao u kraju, gdje se doselio prije dvije godine.

– Uvek kada sam ga viđao fino se javljao, čak je bio i previše tih tako da mi je sada baš čudno kada čujem da je imao posla sa kriminalom – naveo je jedan od komšija, piše Blic.

Kako su reporteri Blica saznali na licu mjesta, Mirković je imao djevojku, a u stanu je navodno živio sam.

– Čak sam nekoliko puta pomišljao i da je čovjek sportista, stalno je bio u trenerci, bio je visok i razvijen, ali svakako kulturan. Uvijek se javljao kada je prolazio, što je čudno za ljude koji žive ovdje, jer generalno ovde se niko ne bavi tuđim životima, malo ko obraća pažnju na komšije – dodao je jedna od komšija.

Komšije su veoma iznenađene tragičnim događajem.

– Pitali smo se šta on radi i čime se bavi, vozio je skupocjeni automobil, ali nismo baš mislili da će od ovoga doći – dodale su komšije.

Podsjetimo, Mirković koji je ubijen juče oko 15.30 u garaži zgrade u Ulici Đorđa Stanojevića u naselju Belvil na Novom Beogradu, navodno je posjedovao lažna dokumenta na ime Jordan B.

Bio dio škaljarskog klana?
Prema nezvaničnim informacijama i pisanju medija, Mirković je bio je blizak škaljarskom kriminalnom klanu, ali je bio i prijatelj Aleksandra Šarca koji je ranije ubijen u podzemnoj garaži drugog tržnog centra na Novom Beogradu.

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, rekao je u izjavi za medije da država zna ko su ubice sa beogradskih ulica. Kako je objasnio, potraga je trenutno u toku za ubicom iz Belvila.

– Znamo i ko je počinio jučerašnje ubistvo i u toku je potraga za licem. Ono što je interesantno je to, da je lice koje je likvidirano, kao i ono nedavno likvidirano na Ušću imali su značajne kontakte s pojedincima iz državnih struktura. To je ono što nas najviše zanima i na tome ćemo da radimo. Tu će borba biti najžešća. Užasnut sam i prezirem narko dilere – rekao je Aleksandar Vučić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79