22.09.2015., Bajakovo – Kolona kamiona koji cekaju prelazak granice u Bajakovu prema Srbiji sve je veca i duga je vise od pet kilometara. Promet osobnih vozila s obje strane granice za sada tece bez zastoja. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL
VOZIO KAMION U ITALIJI: Muškarac kod kojeg je POTVRĐEN KORONA VIRUS iz Čelinca

VOZIO KAMION U ITALIJI: Muškarac kod kojeg je POTVRĐEN KORONA VIRUS iz Čelinca


Radovan Višković, predsjednik Vlade RS, potvrdio je da muškarac kod kojeg je potvrđen korona virus iz Čelnica i da je radio kao vozač kamiona u okolini Verone.

On je istakao da je Vlada Srpske spremna da se suoči sa ovim problemom.

https://www.facebook.com/rtrs.vijesti/videos/196802641654555/

– Za sada ne možemo da procijenimo kako će situacija da se odvija, radićemo prema upustvima Svjetske zdravstvene organizacije – istakao je Višković.

On je ponovio da je donesena odluka da u školi u Banjaluci u kojoj je boravilo dijete koje je zaraženo virusom korona bude zatvorena do ponedjeljka.

– Potrebno je da budu testirani svi učenici i nastavnici koji su bili u kontaktu sa ovim djetetom. Siguran sam da ima još slučajeva zaraze kod ljudi koji su došli iz Italije u BiH, ali nisu otkriveni – istakao je Višković.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija