Vozio motorom gotovo 270 km / h, a zatim naletio na stražnji dio dostavnog vozila (video)

Video koji prikazuje motociklistu kako vozi prilično velikom brzinom na javnoj cesti, zatim manevrše između automobila i na kraju udara u stražnji dio kombija koji stoji u lijevoj traci, vrlo je popularan na internetu. Dobra vijest je da je vozač preživio jer su mu drugi vozači pružili prvu pomoć. Loša vijest – motociklista je pretrpio nepovratno oštećenje mozga.

Ovaj film svakako vrijedi pogledati kao upozorenje. Kao puno materijala na webu na ovoj snimci vidimo: noć, relativno ravna cesta i motociklist koji svoju (kako se pokazalo – prilično odvažnu) vožnju bilježi web kamerom koja je vjerojatno postavljena na kacigu. Materijal jasno pokazuje brzinomjer, vožnja se vjerovatno događa u Australiji.

U jednom trenutku brzina doseže gotovo 270 km / h, a motor manevriše između automobila koji se kreću u istom smjeru. Teško je odoljeti utisku da ovo nije prva emisija ovog motociklista. Nažalost, kako se ispostavilo, posljednja.

U jednom se trenutku u lijevoj traci pojavljuje dostavni kombi. Čini se da kombi miruje (ili vozi vrlo sporo) i također je prilično slabo osvijetljen. Učinak je takav da ga motociklist udara brzinom od oko 150 km / h. Istina je da vozač dvotočkaša u posljednjem trenutku očajnički pokušava izbjeći prepreku, ali kasno.

Motor udara u automobil i trenutak sudara je zaista impresivan. Kako doznajemo iz titlova prikazanih na kraju filma, motociklist je preživio jer mu je odmah pružena liječnička pomoć. Nažalost, kao posljedica nesreće, muškarac je pretrpio nepovratno oštećenje mozga, što znači da do kraja života neće moći samostalno funkcionisati. Opominjući video materijal.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79