Vrijeme danas: Oblačno, ali bez velikih minusa

Vrijeme danas: Oblačno, ali bez velikih minusa


U srijedu prije podne pretežno oblačno se očekuje na istoku, sjeveru i centralnim područjima Bosne.

Postepeno smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. Pretežno oblačno najduže će se zadržati na istoku Bosne. U Krajini, jugozapadu Bosne i u Hercegovini mala do umjerena naoblaka. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između -8 i -3°C, na jugu zemlje do 1°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 10°C.

U četvrtak, u Bosni i Hercegovini većinom umjereno, a prolazno i pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab, u Bosni jugo, u Hercegovini vjetar sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.

U petak, u Bosni i Hercegovini se prognozira naoblačenje koje bi od sredine dana prema večernjim satima u nizinama uslovilo slabu kišu ili susnježicu, a u višim područjima slab snijeg. Vjetar slab zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i 0°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6°C, na jugu zemlje do 10°C.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija