‘Vrištim u ručnik dok plačem, a svi misle da sam sretnica što sam majka… I da je lako biti domaćica’

I ja sam nekada osuđivala domaćice, ali sada ih razumijem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osjećajem neuspjeha…

Svi misle da je lako biti domaćica. Da smo sretne što ne moramo raditi. Da smo lijene i ne radimo pravi posao, započela je iskrenu ispovijest domaćica Bridgette Anne na Facebooku i popratila je fotografijom same sebe u suzama.

Ono što je napisala izazvalo je reakcije čak 18.000 osoba, a njih 58.000 podijelilo je ovu priču.

– Istina je da sam usamljena i preopterećena. Ništa ne možete sami učiniti: otići u kupaonici, uživati u šalici kave, čitati, dovraga, ne možete čak ni biti sami dok treći put tog dana perete govno s hlača, a da netko ne plače ili ne vrišti pokraj vaše noge. Ne možete dobiti pauzu, osim ako oni ne spavaju, a nju koristite za čišćenje. Nastojite smisliti načine kako da nekoga zabavljate doslovno 12 sati dnevno – napisala je ova majka i domaćica.

Dodala je i kako je zbog djeteta izgubila vlastitu individualnost jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer doslovno mašta o razgovoru s odraslom osobom, a da je netko cijelo vrijeme ne prekida.

– Nekada se zaključam u kupaonicu i vrištim u ručnik dok plačem jer mi treba sekunda da udahnem; a tada mi dijete lupa na vrata kako bi ušlo – priznala je Bridgette. I nakon toga posljednje što joj treba su pitanja ”zašto plačeš, pa cijeli dan sjediš kod kuće” prenosi Večernji.

– I ja sam nekada osuđivala domaćice, ali sada ih razumijem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osjećajem neuspjeha. Moja kuća nije čista, moja odjeća nije čista, suđe nije oprano. Već sam danas vrištala, plakala i osjećala sam se tako prokleto krivom što je moje dijete tome svjedočilo – zaključila je i poručila:

– Sama sam. I usamljena. Nazovite ostale žene poput mene i pitajte ih kako su. Nisu dobro.

☝️ everyone thinks being a stay at home mom full time is easy.— that we are lucky to be able to not have to work.—…

Gepostet von Bridgette Anne am Donnerstag, 30. Januar 2020

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79