Vučić: Ako EU hoće, hoće, ako neće, hvala im

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Srbija sve uradila što je od nje traženo iz Evropske unije, ali da zelenog svjetla za Zapadni Balkan nema i neće ga biti.

On je za TV Pink zamoljen da prokomentariše to što nema otvaranja novih poglavlja sa Srbijom, kao ni početka pregovora sa drugim balkanskim zemljama, rekao da se premijerka Ana Brnabić veoma nasikirala, jer je u ministarstvima posljednjih mjeseci rađeno danonoćno da bi se spremilo sve za klastere.

Vučić je istakao da je urađeno sve što je iz EU traženo, navodeći razdvajanje Srbijagasa, akcize.., ali da pored toga nema ništa.

“Moja poruka je nastavite da radite, to radimo zbog sebe. Mi smo na evropskom putu. Hoće, hoće, neće, neće, hvala im. Vidjećemo se na kraju godine kada budemo vidjeli naše stope rasta i stope rasta drugih”, zaključio je Vučić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79