Vučić čestitao Dodiku: Možete da računate na podršku Srbije

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uputio je čestitku Miloradu Dodiku povodom izbora za predsjednika Republike Srpske uz poruku da uvijek može da računa na iskreno prijateljstvo i podršku Srbije.

“Primite iskrene čestitke povodom izbora za predsednika Republike Srpske i najbolje želje za uspeh na odgovornoj dužnosti. Uveren sam da ćete istrajno i snažne volje raditi na tome da Republici Srpskoj donesete napredak, a svim njenim građanima blagostanje. Takođe sam uveren da ćete se svojim političkim iskustvom odgovorno nositi sa različitim izazovima današnjice, čuvajući ujedno mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini. Uvek možete da računate na iskreno prijateljstvo Srbije, kao i na našu nesebičnu podršku i saradnju u negovanju političkih, kulturnih, ekonomskih i duhovnih veza”, navodi se u Vučićevoj čestitki, saopštila je pres služba predsjednika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79