Vučić danas o novoj vladi Srbije i zabrani ulaska u Hrvatsku

Vučić danas o novoj vladi Srbije i zabrani ulaska u Hrvatsku


Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratit će se danas javnosti nakon završenih konsultacija o kandidatu za predsjednika Vlade, kao i o njegovom planiranom odlasku u Јasenovac.

Obraćanje je najavljeno u 18 sati u zgradi Generalnog sekretarijata predsjednika Republike, najavljeno je iz pres-službe predsjednika Srbije.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić planirao je jučer privatno posjetiti Јasenovac i Pakrac, ali mu hrvatske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju.

Hrvatski šef diplomacije Gordan Grlić Radman jučer je rekao da je izostanak službene procedure koja najavljuje dolazak visokog dužnosnika neprihvatljiv.

“RH nije službeno informirana i to je neprihvatljivo. Doživljavamo to nedobronamjernim. Shvatili smo da taj dolazak nije iskren i nije odavanje pijeteta žrtvama nego da je rezultat zadovoljenja unutarpolitičkih potreba, a prije formiranja srbijanske Vlade”, pojasnio je Grlić Radman.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija