Vučić: Dok sam predsjednik Srbin više neće ubijati Bošnjaka

Na platou ispred Narodne skupštine Srbije u Beogradu na skupu “Srbija nade” obratio se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić čija je stranka Srpska napredna stranka (SNS) i organizirala skup.

“Imam nekoliko vijesti za vas, dragi prijatelji. I danas kao da su namjerno čekali taj dan, da značajn broj muškaraca sa sjevera KiM dođe u Beograd, da bi napali na opštinske zgrade.

I na sve to ćutali su predstavnici Kvinte, ali nismo imali veću i težu krizu, čim se završi skup imat ćemo sjednicu Savjeta za nacionalnu bezbjednost.

Plašim se mnogo toga lošeg jer znam sa kim imamo posla. Jedinstvo, zajedništvo potrebniji su nam više nego ikad. I naravno da ste pokazali neverovatnu istrajnost, ne mogu da opišem koliko vas volim, stojite na kipi sve ove sate, na pljusku… zato što svoju Srbiju toliko volite!”, rekao je Vučić, prenosi Kurur.

Dodaje da “samo snažna i jedinstvena Srbija može da izađe na kraj sa gomilom problema”.

Mnogo je muka i pritisaka na naš narod i u RS.

“Došao sam i zbog drugih stvari, neki su tragediju pokušali da zloupotrijebe. Svi oni koji su prethodnih nedjelja šetali su dobri i pristojni ljudi koji žele dobro Srbiji. One koje ne mogu da cijenim su političari koji su se služili beščašćem. Oni zaslužuju samo prezir”, tvrdi Vučić.

On je istakao da u Srbiji nas ne upravljaju ambasadori i šefovi tuđih vlada.

“Vidjeli smo žestoke napade i na srpsku crkvu, ne sme to da se dešava. Odvojena je crkva od države, ali ne smije da se ruši jedan od stubova srpstva samo zato što je neko to spolja naredio.

Došao sam da vas obavijestim o onome što će se zbivati u budućnosti. Hoću da znate da nemamo kud, pritisli su nam lažima, trikovima i prevarama.

I tako pritisnuti nemamo kud nego da štitimo naš narod. Čuvat ću mir, ali prvi napad na Srbe na KiM, Srbija neće sjediti skrštenih ruku.

Nećete protjerati Srbe, ali moramo i u našoj zemlji mnogo toga da uradimo. Nedavno je policajac Srbin ubio Bošnjaka u Priboju. Dok sam predsjednik neće se to više nikada ponoviti!”, rekao je Vučić.

Rerkao je i da je ovo “posljednje veče koje se obraća kao predsjednik SNS“.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79