Vučić: K'o Boga vas molim da se vakcinišete, imamo dovoljno novih vakcina

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer je još jedanput pozvao ljude da prime vakcinu protiv koronavirusa, piše Telegraf.rs.

– Molim ljude da se vakcinišu, od ponedjeljka je otvoreno za sve! Imamo sve vakcine, kao Boga vas molim, idite da se vakcinišite da bismo mogli da radimo, da bismo mogli da napredujemo. Još dva dana je vakcinacija još samo po pozivu, od ponedjeljka drugog dana Vaskrsa su otvoreni svi punktovi. Time štitite sebe i svoje živote – istakao je Vučić.

Predsjednik Srbije je ovo kazao jučer na otvorenju radova na fruškogorskom koridoru.

– Samo brinem da li će kineska kompanija imati dovoljno radnika, pošto gradimo mnogo autoputeva i brzih saobraćajnica – rekao je Vučić.

Vučić je istakao da će na Fruškogorskom koridoru biti izgrađen najduži tunel u Srbiji, Iriški venac od čak 3,5 kilometara.

Vrijednost ugovora je 606 miliona evra, a koridor će biti izgrađen, kako je ranije najavljeno, u rekordnom roku, do 15. marta 2024. godine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79