Vučić legalno i legitimno kupuje BiH, a vi pričajte o ratu – Dodiku je bitan samo keš

Srbija kupuje akcije Hidrocentrale na Trebišnjici, Vlada FBiH koja se hvali da ima milione na računima je mogla kupiti ove akcije i dokazati patriotizam, rekao je Mijatović

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH oglasio se na svom Twitter nalogu povodom vijesti koje prenose mediji, a riječ je o kupovini Hidroelektrane na Trebišnjici.

Srbija zainteresovana da od Republike Srpske kupi Hidroelektranu na Trebišnjici

Kupac Hidroelektrane na Trebišnjici je, navodno, Srbija, a o tome je jutros pisao upravo Vojin Mijatović. Kaže da je Vlada FBiH mogla kupiti ovu hidroelektranu kao dokaz patriotizma.

– Srbija kupuje akcije Hidrocentrale na Trebišnjici, Vlada FBiH koja se hvali da ima milione na računima je mogla kupiti ove akcije i dokazati patriotizam, rekao je Mijatović.

Ističe kako Vučić, na ovaj način, legitimno i legalno kupuje Bosnu i Hercegovinu.

– Ovako pred nosom Vučić kupuje BiH legalno, legitimno, a vi samo pričajte o ratu! Dodika boli uho, njemu je bitno da ima keša, poručuje on.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79