Vučić moli Krizni štab: Ne zatvarajte ugostiteljske objekte…

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je zamolio članove Kriznog štaba za suzbijanje virusa korona da, ukoliko je moguće, ne donose odluku o zatvaranju ugostiteljskih objekata.

– Molim ljude iz Kriznog štaba, ako je moguće, da ne zatvaramo ugostiteljske objekte, da ne ostanemo bez prihoda. Ako to nije moguće, provešćemo u djelo ono što Krizni štab bude tražio, rekao je Vučić.

On je ocijenio da se epidemiološka situacija u Srbiji, posebno u Beogradu, usložnjava, da virus korona pravi sve veće probleme, da su bolnice sve punije i da je hospitalizovano skoro 2.000 ljudi.

– Naša molba građanima je da se pridržavaju mjera, rekao je Vučić na konferenciji za novinare nakon posebne sjednice Vlade Srbije.

On je naveo da će sve kompanije koje grade bolnicu u Batajnici raditi u tri smjene da bi i ova zdravstvena ustanova počela da radi 1. decembra, čime će se značajno povećati bolnički kapaciteti prenosi ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79