Vučić: Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske. Neka živi Srpska! Neka živi Srbija!

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku povodom 9. januara.

U čestitci povodom neustavnog Dana RS, koja je proslijeđena medijima se kaže:

“Od srca Vam čestitam Dan Republike Srpske, uz najbolje želje za napredak, mir i blagostanje svih građana.

“Dok istovremeno obilježavamo i dan Svetog Stefana, podsjećamo se da se moć jednog naroda mjeri snagom njegovog jedinstva i nepokolebljivosti u očuvanju duhovnosti, jezika, pisma, identiteta, historijskog i kulturnog naslijeđa, a njegova veličina – njegovanjem najviših moralnih i ljudskih vrijednosti i ideala, kao i spremnosti da svoje dobro podijeli sa drugima.

Upravo takva Republika Srpska treba da ostane pokretač prosperiteta i temelj stabilnosti, uprkos svim izazovima.

Za mir i blagostanje nastavljamo zajedno da se borimo radom, znanjem, kreativnošću i dobrom voljom prema svima koji su spremni da iskreno prihvate pruženu ruku saradnje, kako bi cijeli region krenuo putem napretka, na dobrobit svih građana koji žive na ovim prostorima.

Srbija će, kao i do sada, dosljedno podržavati sprovođenje odredbi Dejtonskog sporazuma, poštujući integritet Bosne i Hercegovine, kao i integritet Srpske u njenim ustavnim okvirima.

U takvim nastojanjima, kao i uvijek do sada, Srbija će biti vaše najsnažnije uporište i oslonac, jer su veze koje nas spajaju, kao braću koja su kroz historiju dijelila i dobro i zlo, neraskidive i večne.

Svim građanima Republike Srpske želim da uvijek u miru i dobru slave praznike, da se radujemo zajedništvu i vezama koje niko ne može da raskine, da vodimo računa o našim potomcima poštujući pretke i da nastavimo da radimo na projektima koji nas povezuju i grade bolju i sigurnu budućnost za sve. Neka živi Srpska! Neka živi Srbija!“, navodi se u čestitki predsjednika Vučića.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79