Vučić: “Ovom lažovu Bećiroviću, kažm da je niko i ništa”

Ovom lažovu Bećiroviću, što je pisao knjige protiv Srba, da poručim jednu stvar. Pošto se pravio pametan i rekao da nije problem u Dodiku, nego u Vučiću. Hvala ti na tome i ne znaš kakav si mi dao – rekao je ovo predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nakon sastanka sa zvaničnicima iz Srpske.

– Ja tebi to ne mogu dati, jer si ti niko i ništa, kao što si uvijek i bio, sem sitnog lažova i falsifikatora. I to kada pobijedite, nisi ti pobijedio, već Nijemci, Amerikanci i Еnglezi. A borićemo se do posljednjeg trenutka, posljednje kapi znoja, daćemo sve od sebe. Pa ćemo da vidimo. Borba im neće biti laka. Nas očekuje težak period – rekao je Vučić.

Vučić je rekao da Bećirović nije bitan, jer on nije ništa smislio, nego Nijemci, Turci i ostali.

Milorad Dodik najavio veliki miting u Banjoj Luci: “Napuštamo odlučivanje u BiH”

Podsjećamo, danas je Bećirović sramno izjavio da posljednjih sedmica i mjeseci domaća i regionalna javnost kako kaže, saznaje “pravo lice Aleksandra Vučića”.

Šanse su nam minimalne, ali ćemo se protiv rezolucije o Srebrenici boriti do posljednjeg trenutka, rekao je Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Vučić je danas nakon sastanaka najvišeg rukovodstva Srpske i Srbije istakao da će u ponedeljak poslati specijalnog izaslanika kod predsjednika skupštine UN i tražiti da razmotre kršenje svih procedura.

“Obaveza je da se pitanjem BiH bavi Savjet bezbjednosti u skladu sa poveljom Ujedinjenih nacija, zato što je i dalje riječ o nestabilnom regionu, zato što i dalje tu postoje i međunarodne snage, čak i ono što oni nazivaju visoki predstavnik, da nije, ne bi postojao i ne bi ga slali”, rekao je Vučić.

Vučić je upitao zašto baš u ovom trenutku se donosi rezolucija.

“Je li obilježavate 29 godina? Oni znaju da će imati manje vlada koje će to podržati u budućnosti i zato im se žuri”, istakao je Vučić.

Vučić je naglasio da rezolucija o genocidu nije optužila Nijemce za zločine u Kragujevcu, Kraljevu već samo za zločine nad Jevrejima.

“Šta je smisao svega? Da srpski narod proglase genocidnim”, istakao Vučić.

Vučić je istakao da je komentar njemačke ambasadorke sramotan.

“Na komentar Mađarske rekli su da za Srbiju nikad nije vrijeme, e pa neka za vas jeste. Valjda su mislili da će svi da se tresu od straha. Kako ljudi ne poznaju srpski narod. Tog dana kada tu rezoluciju budete usvajali vidjećete koliko smo ponosni. Tih dana pozvaćemo sve Srbe svuda gdje god da žive, na svakom mjestu istaći ćemo naša nacionalan obilježja, dan nakon što nas proglase za genocidan narod, e dan kasnije ćemo da istaknemo našu najljepšu trobojku i da pokažemo da srpski narod nikada neće moći da sruše”, rekao je Vučić.

Vučić dodaje da je zamolio rukovodstvo Republike Srpske da svaki dan razmatra mogućnosti i da se radi svakodnevno.

Jedna od tema o kojoj će se takođe razgovarati, jeste i organizacija predstojećeg Uskršnjeg sabora Srbije i Republike Srpske, koji je ranije najavio predsjednik Srbije, a koji će se održati 5. i 6. maja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79