Vučić: Ponižavanje Srbije nikada neću dozvoliti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nikada neće dozvoliti nekome da ponizi Srbiju bilo kakvim rješenjem za Kosovo i Metohiju.

– Ratovi nam nisu potrebni, potreban nam je mir, ali, nikada nikome neću dozvoliti da ponizi Srbiju nikakvim rješenjem. Lakše mi je da ja platim cijenu, ali Srbija cijenu poniženja i nipodaštavanja sebe nikada plaćati neće – rekao je Vučić.

On kaže da je njegov posao da trpi sve pritiske i oko Kosova i Metohije i Republike Srpske, a da je interes Srbije da širi mrežu prijateljstva, ali da nikada nikome ne dozvoli da je ponižava.

– Onima koji kažu ‘nemojte sa Rusima’, mi ćemo reći ‘hoćemo, naš je interes da imamo dobre odnose sa Rusima’, a isto i sa Kinezima – rekao je Vučić novinarima prilikom obilaska opštine Blace u okviru kampanje “Budućnost Srbije”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79