Vučić poslao poruku “svima koji su Srbiji prijetili posljednjih dana”: Pomoći ćemo Republici Srpskoj!

“Ja smatram da je ovo jedna od najvećih afera u zdravstvu. Afera “respiratori” u političkom smislu traje skoro dvije godine. Ja uopšte ne amnestiram ukoliko je neko prekršio bilo koji proces da treba da odgovaraNe pada mi na pamet da vam se pravdam čak ni za vaše izmišljotine, niti da se izvinjavam za bilo šta, već ću svom snagom i dušom – voditi Srbiju da bude još jača, rekao je Vučić

(VIDEO) Imamo Republiku Srpsku, ali naša država je i Srbija

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, večeras je na konferenciji za medije povodom “Dana srpskog jednistva” izjavio da će “voditi Srbiju da bude još jača i snažnija, da može da pomogne Republici Srpskoj, nikad ne dirajući u pravo Bosne i Hercegovine, da pomognemo našem narodu i u Crnoj Gori i na svakom mjestu na kugli zemaljskoj, da zaštitimo svakog srpskog čovjeka od progona”.

On je večeras poželio da se nikada ne ponove ni Jasenovac, Jadovno, Prebilovci, ‘Bljesak’, ‘Oluja’, niti bilo šta drugo.

Vučić je, također, poslao poruku “svima koji su prijetili Srbiji posljednjih dana”.

– Ne pada mi na pamet da vam se pravdam čak ni za vaše izmišljotine, niti da se izvinjavam za bilo šta, već ću svom snagom i dušom – voditi Srbiju da bude još jača, kazao je on.

Dalje govoreći, Vučić se zahvalio svim Srbima u regionu.

Vučić: Nikada i nikome se više nećemo izvinjavati za našu trobojku

– Hoću da kažem veliko hvala i našem mučeničkom narodu na Kosovu i Metohiji. Ali i veliko hvala svima onima koji nisu smjeli da istaknu svoju sprsku zastavu zbog prijetnji njihoviih režima u regionu, da im kažem hvala jer znam da su njihova srca večeras ovdje sa nama i da kucaju za svoj srpski narod, zaključio je Vučić.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79