Vučić tvrdi da će najmoćnije zemlje tražiti nestanak Srpske prije proljeća

Mesto: Beograd Datum: 22.03.2014 Dogadjaj: POLITIKA - susret prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika Licnosti: Milorad Dodik, Aleksandar Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upozorio je danas da srpski narod u predstojećem periodu čekaju velika iskušenja, i to ne samo na Kosovu i Metohiji, već i u cijelom regionu, a naročito u Republici Srpskoj.

Vučić zaprijetio: Ako KFOR za 24 sata ne učini ništa da zaštiti Srbe na Kosovu, reagovaće vojska

Pred nama je težak period. Biće ogromni pritisci na Republiku Srpsku. Najmoćnije zemlje svijeta tražiće nestanak Republike Srpske prije proljeća, a sve to pada na pleća Srbije, rekao je Vučić na sastanku sa kosovskim Srbima u Raškoj, organizovanom zbog upada prištinskih specijalaca na sjever Kosova i ranjavanja Srbina Srećka Sofronijevića (36).

Vučić je na tom skupu ukazao da i iza današnjeg upada specijalaca ROSU u Sjevernu Mitrovicu i Zvečan stoje zapadne sile, odnosno jedna velika zemlja.

On nije želio da kaže koja je to zemlja, ali je naveo da je riječ o sili koja pripada zemljama Kvinte i nije dio EU.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79