Vučić: Vaši predstavnici komadaju Srbiju, Vi šutite! RS se neće odvojiti, nama ne treba teritorija BiH!

Senad Hadžifejzović: Kada ste pisali Non Paper, zašto ste potpisali Janšu?

Aleksandar Vučić: Mislim da su građani BiH sada sve razumjeli! Zar mislite da neko Janši može reći sa čime će izaći u javnost?! Pročitao sam Non paper, ne odgovara mi!

Senad Hadžifejzović: Vi imate moć, želite ili ne želite biti predsjednik svih Srba. Dodik je govorio da će se RS spojiti sa Srbijom nikada niste reagovali!

Aleksandar Vučić: Nisam učestvovao u pisanju Non papera, nisam ga ni vidio, vidio sam samo špekulacije! Srbija se neće odreći Kosova! Dodik svaki put kada govori iznosi svoj stav! Nisam niti ću da budem policajac, neću nikome reći šta će govoriti! Rekao sam Dodiku da Srbija poštuje integritet BiH! Vulin i Dodik ne rade ništa po nalogu! Kada pitate Bakira i Komšića za Kosovo reći će da je nezavisno, ko ste vi da komadate Srbiju, a da zamjerate kada se spomene cijepanje RS-a! Šta hoćete od Srba! U čemu je problem, zašto neko ima dvostruke standarde?! Teritorija Srbije može da se komada, ali ako bilo koji Srbin kaže želimo miran razlaz, za to je zločinac Vučić kriv! Ideja koju ja ne podržavam!

Senad Hadžifejzović: Pustili ste ljude da pričaju o ratu

Aleksandar Vučić: Ko je pustio? Vaši predstavnici komadaju Srbiju, Vi šutite! RS se neće odvojiti, nama ne treba teritorija BiH! Rekao sam to Dodiku na svakom sastanku! Ne pada mi napamet da kažem Dodiku da ušuti, ima pravo pričati šta želi!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79