Vukanović: Da smo imali ovakve tzv. pregovarače u Dejtonu 1995. godine danas ne bismo imali ni “R” od Republike Srpske

Vukanović: Da smo imali ovakve tzv. pregovarače u Dejtonu 1995. godine danas ne bismo imali ni “R” od Republike Srpske


Nadam se da će biti protesti i otpor širom Republike Srpske, kazao je narodni poslanik RS-a

Milorad Dodik sporazumom u Briselu je kapitulirao i spreman je da uradi sve što od njega traži Zapad, smatra poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

– Umjesto u Moskvu, kako je najavio, otišao je u Brisel. To je velika izdaja i kapitulacija i moglo bi se nazvati i “Prud 2”. Da smo imali ovakve takozvane pregovarače, reprezentacije u Dejtonu 1995. godine danas ne bismo imali ni “R” od Republike Srpske – kazao je Vukanović.

On je naglasio da se u Briselu pokazalo da je Dodik “marioneta u rukama Zapada, da radi sve ono što od njega Zapad traži, da je spreman na sve, izdaju i kapitulaciju.”

– Da zabije nož u leđa Rusiji i prihvati presude i domaćih i međunarodnih sudova. Prihvata štetne poteze, protiv Republike Srpske, samo pod uslovom da opstane na vlasti. On je danas pokazao svu svoju snishodljivost i poniznost prema svojim zapadnim mentorima koji mu malo isčupaju uši kad ne sluša – kazao je Vukanović za BN.

On je rekao da će uskoro biti protesti boraca, a ja se nadam da će protesti i otpor biti širom Republike Srpske jer je ovo, navodi Vukanović, crvena linija koja se ne smije preći.

 


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija