Vukanović na mukama, žalio se u NSRS: Žena mi je rekla – ili ja ili Stevandić

Između ostalog, dotakao se i toga da je odnedavno oženjen, kazavši kako mu je medeni mjesec u Skupštini

Tokom današnje sjednice Narodne skupštine Republike Srpske za riječ se između ostalih javio i opozicioni poslanik Nebojša Vukanović.

Između ostalog, dotakao se i toga da je odnedavno oženjen, kazavši kako mu je medeni mjesec u Skupštini.

“Inače, ako budem sad nešto malo kasnio, medeni mjesec mi je u Skupštini. Rekla mi je supruga ili ja ili Stevandić. Pa ja više do ponoći ne mogu ostajati. Ako budem malo izostajao, nadam se da se ne ljutite”, kazao je Vukanović.

“Nemojte se vi kod svoje supruge vaditi na Stevandića, a vi meni ne trebate davati nikakva ovjašnjenja”, uzvratio je vrlo ozbiljni predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić.

Inače, Vukanović se tokom izlaganja žalio kako “većina terorizira manjinu u NSRS” što dovodi do “tenzije u društvu”.

“Nije normalno nigdje u svijetu da vlast uređuje stvari unutar opozicije. Naš Klub godinu nema sekretaricu, a to je vaš pokušaj da maksimalno opstruišete naš rad.

To je jedno mjesto koje smo mi dobili nakon ne znam koliko godina, a vi ih imate desetine hiljada”, pričao je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79