Vukanović objavio novi tekst na blogu: Iznio nove optužbe na račun Dodika

Ovo nije političko već životno pitanje, nije stvar jednog pojedinca ili manje grupe već cijelog naroda, i zato svi treba da se borimo i spriječimo prodaju svim demokratskim i legitimnim sredstvima – napisao je Vukanović.

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović objavio je novi tekst na svom blogu koji se tiče privatizacije Hidroelektrana na Trebišnjici i Elektroprivrede Republike Srpske te upozorava na opasne namjere Dodikovog režima.

– Strahovanja i bojazan na koja sam uporno upozoravao javnost godinama unazad, da vlast namjerava na mala vrata tiho i (polu)tajno da proda i privatizuje posljednji resurs i javno dobro Republike Srpske – elektro-energetski sistem i Elektroprivredu Republike Srpske, pokazala su se nažalost osnovanim i tačnim. Ovo nije političko već životno pitanje, nije stvar jednog pojedinca ili manje grupe već cijelog naroda, i zato svi treba da se borimo i spriječimo prodaju svim demokratskim i legitimnim sredstvima – napisao je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79