Vukanović “raskinuo” s opozicijom: Osjećam se odbačen, nećemo se dugo gledati

Narodni poslanik Kluba SDS-a Nebojša Vukanović na svom blogu otvoreno je govorio o odnosima sa opozicijom, te kakav je njegov stav o dolasku lidera DNS-a Nenada Nešića na stranu opozicije. Vukanović je ponovo je “raskinuo” sa opozicijom.

Poručio je da vjeruje da će Lista za pravdu i red, koju predvodi, na narednim izborima osvojiti više glasova nego PDP, a kao jedan od glavnih razloga za neslaganje sa opozicionim liderima istakao je djelovanje predsjednika DNS-a Nenada Nešića za kojeg tvrdi da je blizak sa Dodikom.

“Ne možete biti bliski sa vlastima i očekivati da vam narod vjeruje”, poručio je Vukanović.

On je podsjetio da je Nenad Nešić tražio da posljednja posebna zajednička sjednica u NSRS-a bude zatvorena za javnost.

“Crveni alarm mi se upalio i ključ je za mene bio nedavno kad se Nešić smijuljio s Dodikom na onoj konferenciji. Ne možete imati takav osmijeh uz razgovor ako niste bliski”, kaže Vukanović.

On je zamjerio Nešiću na bliskom odnosu sa liderom SNSD-a.

“Tokom moje diskusije na toj sjednici, kada sam napao Stevandića zbog njegove priče da smo jači nego 1992 godine, takve priče ne podnosim, i kada sam ga napao onda je ustao Dodik i rekao “E upravo zato smo zatvorili sjednicu jer smo znali da ćeš ti da nas skreneš u pogrešnom smjeru i da ćeš ti da razbijaš srpsko jedinstvo”. Shvatio sam da Nešić predlaže ono što Dodiku odgovara, a do jučer su bili skupa i onako se smijulje zajedno”, kazao je Vukanović.

Opoziciji je poručio da se neće zadugo gledati, jer on neće dolaziti ni na kakve sastanke s njima.

“Čitav život sam posvetio ovome i sve sam stavio na kocku i žrtvovao boreći se za opštu stvar i ne mogu da dozvolim da je neko ko je dio tog sistema protiv kojeg sam se borio odjednom dođe ovamo i počne da mi govori kako treba šta da se radi. Ne može”, oručio je Vukanović.

Političkim saradnicima iz opozicije je poručio da se “osjeća odbačen, kao trinaesto prase”. Najviše im zamjera što su umjesto njega izabrali koncept predsjednika DNS Nenada Nešića.

“Mene ste se tako lako odrekli”, poručio je Vukanović liderima opozicije.

Dodao je da mu je savjest mirna i da više nikome neće davati podršku, a da će opozicija morati dobro da se namuči da ga privoli da ponovo razgovara sa njima, prenosi Srpska Info.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79