Vukanović: Svima je jasno ko će progutati žabe, krokodile i nilske konje da bi opstali na vlasti

Ponašanje čelnika režima, koji pokušavaju da se izvuku iz sopstvenog blata, u koje su upali tvrdnjama da će na Lokalne izbore izaći po Izbornom zakonu Republike Srpske, a ne po Izbornom zakonu BiH nametnutom pravilniku Šmita, te prijaviti se CIK-u, izazvalo je reakcije u javnosti.

Nebojša Vukanović, šef poslaničkog kluba Liste za pravdu i red, ističe da je jasno da su “čelnici režima podvili rep, pozgazili zakon i Narodnu skupštinu Srpske, te sada pokušavaju po starom običaju da prebace krivicu na opoziciju”.

“To pokazuje sav njihov očaj, jad i bijedu…”, dodaje Vukanović.

On naglašava da je njihov pokušaj pravljenja neke vještačke drame i neizvjesnosti, jer je svima od početka jasno da će “progutati žabe, krokodile i nilske konje kako bi opstali na vlasti”, ali se, kako ističe, “junače pred narodom u javnosti”.

“Odlaganjem danima konačne odluke, a koja je već donesena, svi će na izbore, podsjeća me na anegdotu o koki koja pravi krug oko pijetla da bi ispala poštena”, zaključuje Vukanović.

Danas, skupštinska većina oko SNSD-a nije postigla dogovor u vezi izlaska na lokalne izbore po pravilima CIK-a, najavivši da će konačnu odluku donijeti sutra na sastanku u Banja Luci.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79