Vulić: Možete dovesti milijardu posmatrača, ali SNSD-u ne možete ništa

Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana, rekla je Vulić

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić izjavila je da niko ne može toliko puta poništiti izbore, koliko SNSD može da pobijedi.

Milorad Dodik poručio: Bošnjacima treba ponuditi učešće u vlasti u Srebrenici i Doboju, treba se osigurati atmosfera za projekte

Vulićeva je istakla da je SNSD velika snaga i velika ljubav, te da mogu dovesti milijardu posmatrača, ali da SNSD-u ne mogu ništa.

Ona je naglasila da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedan odbornički mandat.

“Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedna mandat PDP-a? Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu”, rekla je Vulićeva za ATV.

Milorad Dodik proglasio pobjedu SNSD-a u Doboju

Ona je zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova.

“Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana”, izjavila je Vulić, navodeći da je srećna da je dio pobjedničkog tima.

Kandidat SNSD-a Mladen Grujičić proglasio pobjedu u Srebrenici


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79