Vulin: Komandante Vučiću, još dugo da čuvate sve Srbe

Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Srbije je u svoje i ime svih pripadnika tog ministarstva čestitao Dan Vojske Srbije predsjedniku Srbije. Ali i “vrhovnom komandantu Vojske Srbije” Aleksandru Vučiću, saopšteno je iz Vulinog kabineta.

Vulin je podvukao ulogu Vučića u izgradnji jake Vojske Srbije.

„Vrijeme u kome ste vrhovni komandant Vojske Srbije je vrijeme nezabilježenih ulaganja u opremu i naoružanje. Ali i standard svih pripadnika vojske“, istakao je ministar.

On je Vučiću poručio da će vrijeme njegovog „komandovanja vojskom“ ostati zapamćeno kao vrijeme „obnove oružane moći. I vrijeme u kome je “Srbija izabrala put vojne neutralnosti“.

Vulin: Vučić prvi koji nije izručivao vojnike i oficire

Vulin je naglasio da je Vučić „prvi vrhovni komandant“ VS-a koji „nije predao… Niti izručio nijednog vojnika i oficira, ni jednom stranom sudu. Prvi je koji se nije plašio da iskaže poštovanje našim borcima za slobodu“.

Vulin je Vučiću poželio da još „dugo, po volji građana Srbije, komanduje našom vojskom i čuva Srbiju i sve Srbe“.

Prethodno je srbijanski ministar odbrane Nebojša Stefanović položio vijenac. Uz vojne počasti, na Spomenik Neznanom junaku na Avali povodom Dana Vojske.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79