Vulin nakon Komšićeve izjave o Kosovu: Ne čini drugima što ne želiš da čine tebi

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin saopštio je da je Željko Komšić bošnjački predstavnik u Predsjedništvu BiH koji nije imao priliku da nauči drevnu srpsku mudrost – ne čini drugima on što ne želiš da čine tebi.

“Srbi kažu ‘ne čini drugima što ne želiš da čine tebi’. Bošnjački predstavnik u Predsjedništvu BiH nije imao prilike da nauči ovu drevnu mudrost”, naveo je Vulin, povodom Komšićeve izjave da nema dileme da je Kosovo nezavisna država i da je, uprkos tome što ne postoji obostrano priznanje između BiH i Kosova, to faktički završen posao.

Komšić: Za mene je Kosovo nezavisna država

Vulin kaže da pretpostavlja da Komšić neće imati ništa protiv svojih riječi i njihovih posljedica, saopšteno je iz kabineta ministra odbrane Srbije.

“‘Uprkos tome što ne postoji obostrano priznanje između Republike Srpske i Srbije, to je faktički završen posao. Kako sada stvari stoje, moramo da sačekamo, iako nemam dilemu da je Republika Srpska nezavisna država’. Ovo nije moja izjava. Ja poštujem Dejtonski sporazum i BiH. Ovo je izjava Komšića u kojoj sam umjesto Kosova stavio Republiku Srpsku”, naveo je Vulin.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79