Vulin: Srbi su umorni od ratova

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin poručio je danas, nakon polaganja vijenca na spomenik pilotima braniocima Beograda aprila 1941. godine, da su Srbi umorni od ratova, ali ne i od vrijednosti zbog kojih su ratovali.

On je rekao da se te vrijednosti odnose prvenstveno na pravo da Srbi žive slobodno i da samostalno odlučuju o sebi i budućnosti svoje djece.

Vulin je istakao da je Beograd prije 78 godina gotovo sravnjen sa zemljom, ali je preživio, kao što je preživio i slobodarski duh koji je srpski narod uvijek nosio i njegovao, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

“Uvijek smo bili na pravoj strani svijeta, uvijek smo bili na pravoj strani slobode. Kao što su nas herojski piloti branili 1941. godine, tako su nas branili i 1999. godine – branili su naše pravo da budemo slobodni”, rekao je Vulin.

On je poručio da srpski narod nikada neće drugima činiti ono što je činjeno njemu, niti će ikada posegnuti za tuđim i silom pokušati da nametne sebe i ono u šta vjeruje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments