Wizz Air se vraća u Tuzlu: Novi letovi sa tuzlanskog aerodroma

Wizz Air se vraća u Tuzlu: Novi letovi sa tuzlanskog aerodroma


Wizz Air, poznata niskotarifna aviokompanija, najavila je značajno povećanje broja letova iz Tuzle, što će obradovati bh. dijasporu širom Evrope.

Novo povećanje planirano je za period krajem novembra i početkom decembra, a posebno će koristiti putnicima koji planiraju putovanja tokom zimske sezone.

Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla, Wizz Air trenutno leti prema nekoliko atraktivnih evropskih destinacija, uključujući Memmingen i Dortmund u Njemačkoj te trilateralni aerodrom Basel – Mulhouse – Freiburg, koji se nalazi na granici između Švicarske, Francuske i Njemačke.

Povećanje broja letova za Dortmund je posebno impresivno; u septembru će biti četiri leta sedmično, u oktobru i prvoj polovini novembra pet, dok će u posljednje dvije sedmice novembra i prve dvije sedmice decembra biti čak šest letova sedmično

Za Memmingen, broj letova će u septembru iznositi pet sedmično, a smanjit će se na četiri sedmično od druge polovine novembra.

Što se tiče letova za aerodrom Basel – Mulhouse – Freiburg, iz Tuzle će biti tri leta sedmično sve do kraja godine.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija