Wizz Air zapošljava 800 novih članova posade, poznati termini razgovora u Sarajevu i Tuzli

Wizz Air, najbrže rastuća evropska aviokompanija, otvorila je najveći konkurs u svojoj istoriji planirajući da do decembra 2021. godine širom svoje mreže zaposli 800 novih članova posade. Termini razgovora za potencijalne članove posade iz naše zemlje bit će održani u Sarajevu 27. augusta i Tuzli 29. augusta.

Zainteresovani kandidati koji su oduvijek sanjali o karijeri u aviosaobraćaju mogu se prijaviti za učešće na OVOM LINKU, saopćeno je iz Wizz Aira.

U okviru Wizz Airovog procesa zapošljavanja kabinskog osoblja u toku augusta i septembra će biti održan niz događaja, a prvi će se desiti u Sarajevu u prostorijama Hotela Holiday (Zmaja od Bosne 4), dok će u Tuzli razgovori biti održani u Golden Star Hotelu (Jevrejska 5).

Zainteresovani članovi kabinske posade imat će priliku da upoznaju Wizz Air, a njihov dolazak je predviđen tačno u 9 sati ujutro uz aktuelni CV te trebaju biti spremni za cjelodnevne aktivnosti koje uključuju predstavljanje, snalaženje u različitim situacijama, timske vježbe i individualne intervjue.

Članovi kabinske posade od Wizz Aira mogu očekivati konkurentnu zaradu u jednoj od najbrže rastućih aviokompanija u Evropi, vodeću obuku u ovoj industriji, kao i raspored koji se objavljuje svake dvije sedmice.

Radit će u prijateljskom i multikulturalnom okruženju, s pristupom različitim uzbudljivim mogućnostima napredovanja u karijeri, poput programa “Cabin Crew to Captain” koji podržava napredak članova kabinske posade u karijeri do sticanja dozvole za pilota komercijalnih letjelica.

Kabinsko osoblje također može uživati u popustima na letove i bonus avionskim kartama za porodicu i prijatelje.

Zakazani razgovori dio su stalne potrage za novim članovima kabinske posade i pilotima u čitavoj mreži Wizz Aira, budući da ova aviokompanija povećava kapacitete kako bi utrostručila svoju flotu, a u narednih deset godina planiraju nabavku novih 500 aviona Airbus.

Novi uposlenici pridružit će se Wizz Airu u uzbudljivom trenutku za aviokompaniju, nakon otvaranja 18 novih baza i pokretanja više od 300 novih linija samo u protekloj godini.

– Ovo je bila inspirativna godina diversifikacije mreže Wizz Aira i sa zadovoljstvom možemo pozvati ambiciozne članove kabinskog osoblja da se pridruže fantastičnom timu i rade za jednu od najbrže rastućih aviokompanija Evrope. Tokom predstojećih razgovora za posao kandidati će moći saznati više o mogućnostima koje nudimo. Mi u Wizzu smo ponosni na odlične mogućnosti napredovanja, konkurentnu zaradu i paket naknada i beneficija dostupnih svim članovima našeg kabinskog osoblja. Posvećeni smo pružanju podrške našoj posadi s jasnim karijernim putem i mogućnostima za brzi razvoj. Dok se vraćamo kapacitetima prije pandemije i nastavljamo fokusirati na rast, radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu talentovanim kandidatima, poručio je Heiko Holm, glavni operativni direktor Wizz Aira.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79