Youtuber pokazao što se dogodi kada pokušate fotokopirati novčanicu od 50 eura

Youtuber kojeg pod nadimkom Caepa Cool prate nešto više od 43 hiljade ljudi napravio je eksperiment kako bi vidio što će se dogoditi ako pokuša fotokopirati novac. Za pokus je koristio novčanicu od 50 eura, a rezultati su iznenadili i njega. Nakon prvog pokušaja kopiranja, fotokopija novčanice je po sebi imala bijele crte po cijeloj dužini. Objašnjavajući kako želi provjeriti prepoznaje li uređaj novac pa blokira kopiranje ili nešto na novčanici ometa kopiranje, pri idućem je pokušaju s novčanicom ubacio i kartu Uno. Na fotokopiji su i novčanica i karta imale bijele crte.

U trećem pokušaju je prekrio dio novčanice bijelom trakom i konačno uspio zavarati uređaj i kopirati novčanicu bez crta, ali bilo je očito da je dio novčanice prekriven. No, ako ste se mislili obogatiti fotokopirajući novčanice, moramo vas razočarati – više je nego očito da se radi o kopiji, a kako je sve to izgledalo, pogledajte u videu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79