Za deset mjeseci u Sarajevu ukradeno 145, vraćeno 86 automobila

Zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u krađi vozila, nadležnom tužilaštvu u mjesecu oktobru 2019. godine podneseni su službeni izvještaji protiv četiri lica

Od početka godine do kraja oktobra u Sarajevu je ukradeno 145 automobila zvanični su podaci Uprave policije MUP KS.

Krađa registarskih tablica u Sarajevu: Kriminalci traže 500 eura

Tokom mjeseca oktobra na području KS otuđeno je 12 automobila. Devet je pronađeno i to od strane Uprave policije MUP KS šest vozila, drugih MUP-ova dva i vlasnik je sam pronašao svoje vozilo.

Zbog postojanja osnova sumnje da su učestvovali u krađi vozila, nadležnom tužilaštvu u mjesecu oktobru 2019. godine podneseni su službeni izvještaji protiv četiri lica, prenosi Fokus.

Tokom mjeseca septembra na području Kantona Sarajevo registrovano je 13 otuđenja motornih vozila od čega je šest pronađeno i vraćeno vlasnicima (od strane Uprave policije MUP-a KS vraćena su četiri vozila i vlasnici su pronašli dva vozila).

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79