Za jedan dan uklonjeni nelegalni bilbordi u Banjoj Luci

Sinoć je u Banjoj Luci poskidano na desetine bilborda u centru grada i pored tranzita, a uklonili su ih oni koji su ih i postavili, tvrdi gradonačelnik Draško Stanivuković.

– Red zaveden za jedan dan! Bilbordi se skidaju i komunalne naknade počinju plaćati! Nikada više zahtjeva nego danas da se plati naknada! Više ništa nije isto – napisao je sinoć Stanivuković na Twitteru.

Samo u BiH: Žičana ograda od nevjerovatnih 120.000 KM

U Banjoj Luci, kako je naveo Stanivuković, postavljena su 372 bilborda, od kojih je 159 postavljeno nelegalno, bez plaćanja komunalne naknade, a takvih bilborda je bilo čak i u blizini Gradske uprave.

– Time je budžet Grada za godinu dana oštećen za pola miliona maraka, a za četiri godine gradska kasa je uskraćena po tom osnovu za dva miliona maraka – tvrdi Stanivuković.

Sinoć je krenula “akcija” uklanjanja bilborda i to, kako poručuju iz Gradske uprave, nije uradila Komunalna policija, nego vlasnici tih bilborda, odnosno radnici preduzeća koja su bilborde postavili.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79