Za manje od 48 sati rasvijetljeno ubistvo MMA borca: Uhapšeno 13 osoba, zaplijenjeno 50.000 eura

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, brzom i efikasnom akcijom za manje od 48 sati rasvjetlili su teško ubistvo koje se u noći između četvrtka i petka dogodilo u Novom Sadu.

Detalji pucnjave u Novom Sadu: Ubijen srpski MMA borac

U opsežnoj akciji sprovedenoj na teritoriji Novog Sada, u saradnji sa javnim tužilaštvom, policija je uhapsila 13 osoba i zaplijenila narkotike, oružje, municiju, osam vozila i 50 hiljada evra.

Policija nastavlja dalji rad na ovom slučaju.

Podsjetimo, u toku protekle noći na ovom slučaju radilo je 250 ljudi iz SAJ i PTJ.

Ubistvo se dogodilo u Novom Sadu, tada je ubijen MMA borac Uroš Stefanović (27), a prema riječima predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, ono je riješeno.

– Razotkrili su ubistvo u Novom Sadu. Za dan su pronašli DNK, sve trojice. Interesantno je vidjeti ko su lica koja su učestvovala – rekao je Vučić gostujući na TV Prva.

Podsjetimo, dan nakon pucnjave u kojoj je ubijen mladi MMA borac u Novom Sadu bilo je “opsadno stanje”, veliki broj policajaca bio je na ulicama u potrazi za počiniocima ovog zločina, prenosi Blic.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79