Za njih nema krize: Za bar na vrhu bh. planine izdvajaju 700.000 maraka

„OC Jahorina“, između ostalog, planira da nabavi električnu pizza peć, plinski šporet i plinski roštilj, kao i električnu fritezu.

„Olimpijski centar (OC) Jahorina“ odlučio je da opremi Olimpijski bar pored jezera Poljice na olimpijskoj planini i za te namjene su spremni da izdvoje više od 700.000 maraka.

„OC Jahorina“, između ostalog, planira da nabavi električnu pizza peć, plinski šporet i plinski roštilj, kao i električnu fritezu.

Kako je navedeno u tenderu, potrebna im je i zidna napa, dvije viseće police, ledomat, mašina za pranje čaša, 25 stolova za ručavanje, te 32 fotelje, piše portal Capital.

Za opremanje bara traže i tri ukrasne komode, jedno ognjište, sedam sećija, osam stolica bez naslona, kao i 28 barskih stolica.

Kada je u pitanju posuđe, procijenili su da im je potrebno 100 plitkih, 100 dubokih, te 100 tanjira za dezert, kao i 30 činija za pastu, te 100 kompleta escajga (nož, viljuška, kašika).

Smatraju da će kuvarima biti neophodno pet tava za sos, jedna tava za palačinke, te pet šerpi od inoksa sa duplim dnom…

Rok isporuke robe je 60 dana, a jedan od uslova je da ponuđač lani pozitivno poslovao. Kada je u pitanju tehnička i profesionalna sposobnost, traže se dobavljači koji ispunjavaju ISO 9001 i ISO 14001 standarde.

Portal CAPITAL pisao je kako će se „OC Jahorina“ zadužiti kod banaka 55,6 miliona maraka kako bi mogao da finansira nekoliko kapitalnih projekata.

CAPITAL je prošle godine objavio da OC „Jahorina“ planira da se, uz garancije Vlade Republike Srpske, zaduži za čak 99 miliona KM na period od 15 godina kako bi gradili dvije gondole, jedan četvorosjed sa stazama i sistemom za vještačko osnježavanje i halu, te zatravnili staze.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79