Zabrinuta majka moli za pomoć: Kćerka je otišla od kuće, nalazi se u Sarajevu

Redakciji portala “Avaz” javila se zabrinuta majka Benina Mrahorović koja nam je rekla da je njena 14-godišnja kćerka Nadin Malkoč nestala u nedjelju 25. oktobra.

Kako nam je kazala, kćerka joj je rekla da ide tetki u Vitez.

– Kuća je kuću napustila u nedjelju oko 12 sati. Međutim, ispostavilo se da od toga nema ništa. U ponedjeljak me nazvala i pitala mogu li doći po nju u jedan kafić u Sarajevu. Rekla sam da mogu. Međutim, zove ponovo i govori da ne moram dolaziti da će je dovući neki čovjek koji poznaje tetku – navodi Mrahorović.

Poslije svega 15 minuta, dodaje majka, pisala joj je i pitala je dokle je stigla, da bi joj ona odgovorila da je u Vogošći.

– Poslije toga dolazi poruka da će doći sutradan, da je sve ok i da je na sigurnom. Potom gasi mobitel i od tada gubimo svaki kontakt. Imam informacije da je u Sarajevu ali ne mogu je naći – rekla nam je Benina.

Budući da već danima ne zna šta je s njenom kćerkom, slučaj je prijavila policiji. Ovom prilikom moli sve ljude koji imaju bilo kakve informacije o njenoj kćerci da je pozovu na 060/302 8978.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79