Zahiragić: Muka mi je od duplih standarda. Zamislite da je ovo uradila Sebija Izetbegović?

Član Predsjedništva SDA i zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Zahiragić prozvao je na svom Facebook profilu direktora Opće bolnice prof. dr. Ismeta Gavrankapetanovića, jer mu je zasmetalo, kako kaže, što direktor jedne bolnice radi u svojoj privatnoj ordinaciji.

-Usred pandemije direktor javne bolnice, a koja je usput počela primati covid pacijente tek prije par mjeseci, objavljuje reklame za svoju privatnu praksu!

Sve i da nije korona, nije red da direktor jedne bolnice koja bi trebala pružati te usluge uopšte radi privatno, a da ne govorim kako tek ne bi trebao reklamirati taj privatluk. Nije fer prema građanima koji plaćaju osiguranje i zaslužuju svaki mogući tretman.

Zamislite da je ovo uradila Sebija Izetbegović? Muka mi je od duplih standarda, ali svakome na njegov obraz, napisao je Zahiragić.

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79